Veneto banka i BNP Paribas Cardif potpisali ugovor o suradnji

Datum objave: 4.3.2013., 10:08

Ana Ivančić, predsjednica Uprave BNP Paribas Cardif osiguranja

Veneto banka i BNP Paribas Cardif osiguranje danas su potpisali ugovor o poslovnoj suradnji na temelju kojeg su klijentima omogućili gotovinske nenamjenske kredite s osiguranjem korisnika kredita.

„Zadovoljstvo nam je što smo započeli poslovnu suradnju s Veneto bankom i kroz ovo novo partnerstvo građanima ponudili proizvod osiguranja korisnika kredita kao što je Credit protect. Vjerujemo da će naše osiguranje biti prepoznato kao dodatna vrijednost za klijente Veneto banke i da će prepoznati Credit protect kao proizvod koji će ih zaštiti od nemogućnosti servisiranja financijskih obveza u slučaju nepredvidivih životnih situacija“, rekla je Ana Ivančić, predsjednica Uprave BNP Paribas Cardif osiguranja.

Time su korisnici kredita u slučaju da se zbog nastanka okolnosti na koje nisu mogli utjecati, poput poslovno uvjetovanog otkaza ili privremene nesposobnosti za rad, nađu u situaciji da ne mogu regulirati mjesečne obveze dobili dodatnu otplatnu sigurnost, jer će BNP Paribas Cardif osiguranje pokrit plaćanje mjesečne rate u određenom razdoblju.

Veneto banka članica je Gruppo Veneto Banca. U Hrvatskoj je prisutna od 2006. godine te djeluje na području pet županija Republike Hrvatske sa sjedištem u Zagrebu, te mrežom poslovnica u Puli, Poreču, Rijeci, Zadru i Splitu. Vizija Veneto banke je zadržati i povećati poziciju važnog subjekta u ekonomskom razvoju zemlje kroz nove ponude i aktivnosti, investiranjem u naše osoblje, nove tehnologije, proširenje mreže poslovnica, unaprjeđivanjem individualnog pristupa klijentu, te kontinuiranim uvođenjem inovativnih proizvoda i usluga.

„Vjerujemo da smo započeli uspješnu poslovnu suradnju s BNP Paribas Cardif osiguranjem. Potpisom ovog ugovora proširili smo našu paletu kreditnih proizvoda te smo klijentima omogućili korištenje nenamjenskih kredita s osiguranjem povrata sredstava. Time smo željeli još jednom ukazati da je zadovoljstvo i sigurnost klijenta na prvome mjestu u Veneto banci", istaknuo je Fernando Zavatarelli, zamjenik predsjednika Uprave Veneto banke.