U Ljubljani otvoren digitalni centar Triglav LAB

Datum objave: 9.3.2018., 15:31
Triglav grupa otvorila je novi digitalni centar Triglav LAB u Ljubljani. Prostor na jednom mjestu kombinira usluge četiri tvrtke Triglav grupe, suvremena tehnološka rješenja i inovativna sigurnosna iskustva. Posjetiteljima pruža iskustvo naprednih ideja iz osiguranja prilagođenih korisnicima koje će olakšati njihovo poslovanje s vodećom osigurateljnom i financijskom grupom u Sloveniji i Adria regiji.
Tehnološki centar Triglav LAB ponudit će posjetiteljima uvid i mogućnost korištenja inovativnih digitalnih rješenja. Osim testiranja novih proizvoda, razvoja modernih pametnih usluga i provedbe ideja za bolje korisničko iskustvo, svrha centra je da se ljudi približe digitalnom svijetu osiguranja te da im se ponudi gdje mogu iskoristiti Triglavove digitalne usluge. To znači da će posjetitelji Triglav LAB-a moći ugovoriti osiguranje i prijaviti štete.

Svatko tko ulazi u digitalni centar imat će priliku testirati DRAJV simulator. Korisnici mogu doživjeti različite situacije koje se pojavljuju u prometu, ali će i mladi vozači moći položiti tečaj sigurne vožnje. Posjetitelji mogu doživjeti simulaciju skijaških skokova i potresa u virtualnoj stvarnosti. Kroz videokonferenciju, u razgovoru s liječnikom moći će dobiti preventivne savjete o različitim zdravstvenim temama, a EEG tehnologijom upoznat će se s problemom demencije. Posjetitelji će moći i natočiti pitku vodu iz „neuro-slavine“ pomoću vlasititih misli te na solarnoj klupi (bežično) napuniti mobilni uređaj.