Predsjednik Upravnog vijeća Hanfe sudjelovao na panel raspravi o budućnosti mirovinske reforme

Datum objave: 25.10.2018., 7:47
Nakon završene javne rasprave o nizu zakonskih izmjena koje će predodrediti budućnost hrvatskog mirovinskog sustava u Zagrebu je 24. listopada 2018. održana konferencija pod nazivom "Budućnost mirovinske reforme", na čijoj je panel raspravi sudjelovao i predsjednik Upravnog vijeća Hanfe, Ante Žigman.
Nakon završene javne rasprave o nizu zakonskih izmjena koje će predodrediti budućnost hrvatskog mirovinskog sustava u Zagrebu je 24. listopada 2018. održana konferencija pod nazivom "Budućnost mirovinske reforme", na čijoj je panel-raspravi sudjelovao i predsjednik Upravnog vijeća Hanfe, Ante Žigman.

Nakon uvodne prezentacije uslijedila je panel rasprava pod nazivom "Jesmo li odabrali pravi put za reformu?" na kojoj su sudjelovali: predsjednik Upravnog vijeća Hanfe, Ante Žigman, predsjednik Uprave, Erste d.o.o. društva za upravljanje dobrovoljnim i obveznim mirovinskim fondovima, Petar Vlaić, znanstveni savjetnik na Ekonomskom institutu Zagreb, Danijel Nestić, redoviti profesor Pravnog fakulteta u Zagrebu Željko Potočnjak i moderator, novinar Hanza Medije Frenki Laušić.

Konferenciju su organizirali Udruga društava za upravljanje mirovinskim fondovima i mirovinskih osiguravajućih društava i Jutarnji list, a bilo je riječi o tome hoće li mirovinski sustav biti dugoročno održiv te što je važno apostrofirati u skoroj saborskoj raspravi na temu mirovinske reforme.