Kreativno-edukativni natječaj "Manje rizika - više zabave"

Datum objave: 13.3.2018., 14:26
Nakon zanimljivih radionica održanih prošle godine, gdje su učenici raznih škola diljem Hrvatske imali priliku naučiti sve o rizicima i upravljanju rizicima igrajući edukativnu društvenu igru s brand ambasadorom igre - pjevačem Damirom Kedžom, akcija Hrvatskog ureda za osiguranje ide dalje.
Nastavak te prošlogodišnje akcije, u sklopu koje je edukativna društvena igra „Manje rizika, više zabave“ distribuirana svim osnovnim i srednjim školama u Hrvatskoj, je i ovaj kreativno - edukativni natječaj na kojeg se mogu prijaviti sve osnovne i srednje škole u Republici Hrvatskoj, a sve to povodom Svjetskog i Europskog tjedna novca koji traje od 12. do 18. ožujka.

Sve su škole pozvane organizirati radionicu na kojoj će maksimalno 12 učenika odigrati zabavnu i poučnu igru „Manje rizika - više zabave“ koja daje savjete za lakše savladavanje financijske pismenosti i pomaže u planiranju sigurne budućnosti. Nakon odigrane igre učenici-sudionici igre pišu zajednički osvrt o tome kako im je igra pomogla u shvaćanju važnosti i uloge osiguranja te zajedno sa fotografijom sa radionice šalju svoju prijavu na mail adresu natjecaj@huo.hr.

Najkreativniji zajednički osvrt osvaja nagrade te će tako pobjednička škola imati priliku osvojiti osobno računalo, a učenici nagrađenog osvrta osvojit će 12 poklon kartica u iznosu od 100 kn za Cinestar kina.

Natječaj je otvoren do 23. ožujka 2018. u 12.00 sati, a pravila nagradnog natječaja možete preuzeti ovdje.