Konferencija ICTI za manje od tjedan dana!

Datum objave: 8.6.2018., 13:59
Na 19. izdanju konferencije ICTI u Vodicama 14. - 15. 6. 2018. čekaju Vas vrlo aktualne i atraktivne teme. Dvodnevna konferencija je prilika u dobrom društvu saznate sve što je potrebno kako tehnološki trendovi ne bi unazadili nego unaprijedili Vaše poslovanje.
Naši stručnjaci za GDPR – Biljana Cerin iz Ostendo Consultinga, Erih Skočir iz IIBA-e Slovenija i Daniel Bara iz BCC Servicesa odgovarat će na sva Vaša pitanja vezana uz u zadnje vrijeme toliko slavnu uredbu. Koje su Vaše glavne dužnosti, što se smije, a što ne, što se sve smatra podacima podložnima regulativi, koji su najbolji alati i metode koji mogu pomoći u primjeni i koji su izazovi o kojima možda nismo ni razmišljali?

Nikola Škorić iz Electrocoina, Branko Pavlović iz Generali osiguranja Srbija i Boris Agatić iz AlgebraLAB-a dat će nam teorijski i praktični pregled nove i vrlo zanimljive tehnologije blockchain te zajedno s Vama diskutirati o njenim mogućim primjenama u osiguranju. Iako je tehnologija usko povezana s kriptovalutama, pozivamo vas da budete otvoreni i poslušate što nam imaju za reći, jer današnji ubrzani tempo života i poslovanja potaknut digitalizacijom ne čeka ni na koga.

Drugi dan rezerviran je upravo za digitalizaciju koju će u svojim predavanjima obraditi Saša Deković iz INsig2, Ivana Dobrić iz Koiosa, Marija Božičev iz EY Hrvatska te Robert Markuš iz SmartISa. Govorit će se o različitim aspektima digitalizacije – forenzici automobila koja može pomoći osigurateljima u određivanju visine premije, strukturiranju potrebnih data science timova, trenutnim tehnološkim trendovima koji utječu i na područje osiguranja te digitalizaciji procesa obrade šteta.

Dođite i saznajte što će navedeno donijeti u svijet osiguranja u 2018. godini!