Još 3 dana do konferencije o nadzoru, prijavite se!

Datum objave: 13.4.2018., 12:38
Na ovogodišnjoj, petoj po redu konferenciji "Izazovi i praksa nadzora društava za osiguranje jugoistočne Europe" očekuju Vas izvrsni predavači i bogat program. Zato Vas s iznimnim zadovoljstvom pozivamo na ovu osigurateljnu konferenciju koja će se održati 17. 4. 2018. u Zagrebu, u hotelu Westin.
Teme konferencije bit će Direktiva o distribuciji osiguranja (IDD), PRIIPs, trendovi u osigurateljnoj superviziji SEE regije, Solventnost II, nadgledanje proizvoda i upravljanje njima (POG) te izazovi izvještavanja u 2018., a o njima će govoriti visokopozicionirani predstavnici iz najvećih europskih regulatornih tijela. Unatoč operativnom i financijskom opterećenju koje navedeni regulatorni okviri donose, razvoj transparentnosti te pružanje više informacija o proizvodu i uslugama te veća zaštita potrošača dobre su vijesti za sve sudionike na tržištu. Ipak, kao i sa Solventnošću II, očekuju nas veliki izazovi u njihovoj implementaciji.

Koliko uspješno su osiguratelji implementirali regulativu u svoju svakodnevicu? Koja su iskustva stranih regulatornih tijela? Koji su trenutni regulatorni izazovi i jesmo li pripremljeni za buduće? Što smo naučili u prošloj godini?

Kako bismo Vam olakšali taj proces, doveli smo najznačajnije europske stručnjake u području osigurateljnog nadzora koji će Vam 17.4. u Zagrebu prenijeti svoja iskustva i preporuke.

Detalje o konferenciji pogledajte ovdje, dok prijavnicu za sudjelovanje možete popuniti na linku.