Generali Srbija lider u sektoru inovacija i digitalizacije procesa u osiguranju

Datum objave: 11.5.2018., 12:32

Dragan Filipović, Predsjednik Izvršnog odbora Generali Osiguranja Srbija (u sredini); Branislav Nedimović, ministar poljoprivrede Republike Srbije (lijevo); Slobodan Cvetković, Generalni direktor Novosadskoj sajma (desni kut)


Generali Osiguranje Srbija je sedmu godinu zaredom partner Novosadskog sajma i generalni sponzor Međunarodnog sajma poljoprivrede. Na štandu kompanije u Auli Novosadskog sajma, posjetitelji će moći dobiti sve informacije u vezi sa osiguranjem usjeva, plodova, životinja i mehanizacije, kao i o osiguranju domaćinstva, kasko i životnom osiguranju i svim drugim proizvodima kojima mogu financijski zaštititi sebe, svoju obitelj i proizvodnju.
Tijekom sajma, kompanija će predstaviti novost na domaćem tržištu osiguranja – aplikaciju za procjenu šteta na usjevima i plodovima. Osmišljavanjem i plasiranjem aplikacije, kompanije je učinila još jedan veliki korak u sektoru digitalizacije procesa u u osiguranju poljoprivrede.

Osnovne karakteristike aplikacije, koja je napravljena u suradnji sa Biosense institutom, su: preciznija i efikasnija procjena i obrada šteta na usjevima i plodovima, definiranje lokacije oštećenih parcela, provjera vrste usjeva i površina parcela, praćenje statusa obrade šteta i editiranje štete na elektronskoj mapi Srbije. Aplikacija nudi još mnogo prednosti koje će biti predstavljene na press konferenciji 17. svibnja od 13:30h, u dvorani 5 Kongresnog centra Master.