11. konferencija Insurance Europea: Rumunjska prvi put domaćin

Datum objave: 5.7.2018., 12:34
Rumunjska je prva država Srednje i Istočne Europe (CEE) koja će biti domaćin godišnje konferencije Insurance Europea. Konferencija će se održati 23. svibnja 2019. godine u Bukureštu, glavnom gradu Rumunjske.
Organizacija konferencije Insurance Europea u Bukureštu također obilježava 25. obljetnicu UNSAR-a (Udruženje rumunjskih osiguratelja i reosiguratelja) te dolazi u kontekstu što će Rumunjska držati Predsjedništvom Vijeća Europske unije u prvoj polovici 2019. godine.

Jedanaesto izdanje konferencije ima međunarodni karakter u smislu tematike, govornika i posebnih gostiju.

"Insurance Europe sa zadovoljstvom održava svoju godišnju konferenciju u svibnju 2019. godine u Bukureštu, u vrlo važnom trenutku, zahvaljujući predsjedavanju Vijećem Europske unije i 25. obljetnice UNSAR-a u Rumunjskoj. Ovo je prvi puta da će domaćin konferencije, koja privlači govornike i delegate iz cijelog svijeta, biti zemlje Srednje i Istočne Europe. Radujemo se što ćemo primiti izaslanike iz Rumunjske i susjednih zemalja za cjelodnevne debate i poticajne prezentacije", izjavila je Michaela Koller, izvršna direktorica Insurance Europea.

"25 godina nakon osnivanja, UNSAR je ušao u novu fazu razvoja. Počašćeni smo što u ovom kontekstu možemo aktivno pridonijeti organizaciji događaja i sudjelovati u raspravama koje će se odvijati na godišnjoj konferenciji Insurance Europea, posebno u tako važno vrijeme za Rumunjsku kao što je vrijeme predsjedavanja Predsjedništvom Vijeća Europske unije", izjavio je Adrian Marin, predsjednik UNSAR-a.